10 SANNINGAR.

(Har ingenting att göra, så varför inte skriva 10 sanningar? Alla andra bloggare gör ju det såå..)
 
1. Jag är bäst, jag är den bästaste av dom bästa. Men det vet vi väl redan, (måste ju börja med den viktigaste sanningen.)
 
2. Jag är jävligt lätt skrämd och har extrema fobier för fiskar, maskar, flickor med långt svart hår och vitt ansikte. Sitter jag och pratar med någon om the grudge filmen eller ens tänker på den innan jag ska somna så blir det en ganska lång och jobbig natt....
 
3. Jag älskar att handla kläder och en massa andra onödiga saker! Allt som kostar pengar älskar jag.. Jag har ett stort beroende av internet shopping. Är jag ledsen, sur, arg, trött, orolig eller något sånt så är shopping som min egna lite "terapi tid" haha.
 
4. Jag är en skit osäker människa, vet väldigt sällan vad jag vill. Är livrädd för att ta steg i livet som ger förändring, stora som små. Detta problem har faktiskt förstört mycket bra och fina saker som idag hade varit hur bra som helst, men är man en fegskit som jag får man väl ta smällen för det!  Det ändras väl någon gång i livet, i hope..
 
5. Jag älskar livet, jag älskar allt med mitt liv just nu.  Självklart kan det bli bättre, men det är så mycket mer än bara bra just nu. Undra varför, hm ;-)
 
6. Jag är en sjukt lat människa, älskar att sova och bara ligga i sängen hur länge som helst men samtidigt älskar jag att hålla igång och träna och sånt. MEN kärleken för sängen tar tyvärr över, det ska bli ändring...
 
7. Jag blir fortfarande sådär töntigt kär i alla söta och snygga killar som är med i serier/filmer... Åh, varför har inte sverige likadana erbjudande på killar som amerika har!!! Mums..
 
8. Jag hatar att prata om mina egna känslor inför andra människor, jag lyssnar så mycket hellre på andras!
 
9. Jag släpper aldrig nu mera in "nya" människor i mitt liv bara hur som helst. Aldrig. Man vet aldrig vem man kan lita på, vilka som stannar, vilka som går. Vilka som sviker och vilka som alltid kommer finnas där och ställa upp. Dom jag har vid min sida just nu är dom absolut bästa av dom bästa, självklart gör jag och dom misstag, men det är mänskligt. Skulle dock inte släppa in en människa i mitt liv som jag har haft en tidigare tid och som svikit mig så stenhårt att jag sjunkt som en sten rakt på havets jävla botten. Aldrig!  Lär er att stå upp för er själva.
 
10. Jag kan inte sova utan att ha min dator igång och ha en serie igång eller musik på. Det är som mina egna lilla "nattlampa". Min dator har även en helt egen plats i sängen, om vi säger såhär.. Den har 70% av min säng och jag ligger och trycker i hörnet i sängen på mina 30%.. Haha!   Älska  att ligga och trycka sig mot väggen, vem fan sover i mitten av sängen?!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0