Tisdag&onsdag

Hellåå! Tror inte jag bloggade någonting igår? Hm. Minns inte, tror inte det iallafall.. Hade iallafall en helt vanlig skoldag, sen en powernap och sen kom Johanna förbi och vi pluggade lite och gjorde klart lite uppgifter. Så skönt! Idag har jag haft lång skoldag så kom hem efter 4 någon gång, åt middag, for och övningskörde och sen for jag med familjen och hälsade på Bella & Johan och fick smaka på nybakade saffrans bullar! Muums. 
 
Nu har jag nyss duschat och sitter och kollar på bonde söker fru och inväntar att klockan ska bli nio så grey's ska börja. Hehe!  Efter det blir det sängen direkt, imorgon har jag 13 timmars skola. Fyfan! Eftersom att vi har öppet hus imorgon så måste vi vara där från 8 på morgonen till 9 på kvällen, jag kommer dö... (Jag hoppas att ni kalixbor som läser detta kommer förbi och blir stuckna i fingret av mig och handmasserad osv! ) Idag så har vi faktiskt fått sticka varandra i fingrarna, haha äntligen!  
 
Okej, nu blir det alledens för långt inlägg. Kastar in en bild på mina kladdmuffins som jag hunnit baka ikväll som jag ska bjuda klassen på imorgon och så en bild från karaktären då vi fick sticka varandra, haha ;-)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0