Home sweet home.

Hallå, kom hem från kalix för ett tag sen, nu är har jag just tvättat bort sminket och tagit av mig kläderna och lagt mig under mitt varma täcke! Dock har jag inget sovsällskap inatt, känns som att sängen blev artonhundratjugo gånger så större :( Minns typ inte seriöst när jag sov själv senast, kanske förra helgen? Känns ändå längesen.. Så jag tar och myser med min gosse-hund jag fick av en i sommras, han e som min pojkvän fast fettful är den fast det står " you're best♥" på den så då känns allt bättre ;-)

Kvällen i kalix har rullat på med massa chill och dill, sen for vi ut och träffade några tok och jag vart kvar i slutändan själv med josef, oskar, jonte och lukas. Tills mamma & pappa äntligen kom och hämtata mig och fick sätta mig i en varm bil, underbar känsla.. Imorgon ska jag bara vara hemma och köra på en ta-hand-om-mig-själv-dag  och fixa och trixa med lite små saker, kanske blir film kväll med några söta eller så!  Nåväl, ska väl ta och avrunda detta inlägg nu och se på lite dh avsnitt som jag som vanligt har sett hundra tals gånger, kanske ser trassel istället som jag bara sett 59 gånger ;)  Haha, aja .. Godnatt eller så!

Bara för att någon ville att jag skulle lägga ut bättre bild på hur mitt hår blev/är så bjuder jag på en då!:) Dock ser det väl ut som alla andras hår typ? W/e


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0