Hemma

Är äntligen hemma, och har just tvättat bort sminket och lagt mig i sängen.. Sjukt skönt! Har varit en helt okej kväll som började på stan med några, sen vandrade jag å emelieh till jennelie och chillade och senare drog vi mot centrumskolan där en massa var.. Det sugiga var att det regnade hela tiden, så mamma kom kring efter 10 och hämtade oss, och då såklart är min helt nyktra pappa med och ska till fra å beställa mat.. Slutade med att han kom ut med 2 stora strips menyer, en dubbel hamburgare, ett minimål, massa drickor and so on..

Haha, han är så söt på sitt sätt! Märks att vi är släkt ibland, haha.. Iallafall satt utanför fra i över en halvtimma å väntade på pappa och matte som följde med han in dit.. Sen kom maten och då var jag inte ens sugen mer, åt lite så sen var mer än hälften av all mat kvar haha..   Ahja, pappa betalar så spelar ingen roll!

Nu ska jag sova, och vila ut imorgon rejält om inte det är bra väder förståss för då ska mamma ha ut mig å räffsa.. Kommer dock sluta med att jag inte behöver göra det :] Ahja, ska höra på musik nu och skriva med några söta peeps och mysa med mig själv!  GODNATTT

kan inte annat än sakna mitt hål i läppen, funderar på att stoppa i smycket igen.. hm!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0