hell jeeeeeh jag lever, tyvärr

jag lever, fastän jag inte har uppdaterat här på någon dag.. men är som sagt fortfarande sjuk och gör ingenting annat än ser på tv och sover ihopp om att snart bli frisk, har iallafall blivit lite friskare + kunnat börja äta lite iallafall!

så som sagt, jag gör ingenting om dagarna än att ligga och tycka synd om mig själv.. nu sitter jag och kollar på vilket av alla tusen olika löshår jag ska beställa eftersom att det perfekta jag hittade fick jag ett mail av att det var slut i lagret MIFHDODUIOJ då blev jag arg och ville skjuta någon,  så nu måst jag beställa nå jävla löshår för över 1000 kr endast för att det inte finns någon annan bra sida med slingat löshår..

så alla mina pengar den här månaden kommer gå åt till mitt hår, dvs hårfärg och hela köret.. ska gå å kolla vart mamma är så ska vi ta å klicka hem! ska bara försöka blinka lite så hon betalar allt så jag slipper slösa något från mina egna pengar, jag är ju trotts allt sjuk (a)   vi hörs sen eller då jag blir frisk, vilket av det vet jag inte än! HEEEEJDÅ

jag är snygg i emelies mammas rosa mössa, bara så ni vet =)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0