lördag, elskade lördag

ligger i sängen, har varit vaken sen halv 9 typ?! så då såg jag klart oliver & gänget, sen så har jag ju lyckats ladda ner säsong 5 av dh så har sett lite avsnitt där ifrån och så har jag proppat i mig chips och billys & njutit av min första morgon av lovet!  emelie ringde å frågade om jag ville komma med henne till luleå, för hon skulle fixa present till jonte, vilket jag borde göra också.. men kommer jag hinna det? eh.. nja, tveksamt?! sug röv då..

whatever, nu ligger jag då i sängen, dunkar grenade upp till 100 och spränger mina as tuffa högtalare och njuter av att ha hela huset för mig själv! ska snart orka dra mig upp å städa rummet lite, för har nämligen en ny matta som består av kläder.. den täcker hela golvet, coolt va? ;))  ska fixa bort dom kläderna, hitta någon att ha på mig ikväll å duscha, fixa mig sen ska jag ha en jävla bra lördag och bra start på mitt liv! PUSSSS

nu ska jag duscha, sen fota nå nya bilder till bloggen eftersom att det börjar bli rätt tråkigt med samma gamla bilder HELA tiden!..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0