ja lever min dröm baby

har just sminkat mig och nu sitter jag å har beslutångest över vad jag ska ha på mig..  får fan ha lov att ha samma leggings jag hade igår, hahaha.. hemskt va? haha nej jag skoja, men jag hatar att ha beslutångest och så står jag å väljer mellan 100 olika tröjor osv.. fan borde inte ha så många val i garderoben för de gör allt svårare!

ska snart sätta mig ner å ta det coolt ett tag och se hockey'n som har börjat för en timma sen men det står fortfarande 0-0 så!:) senare kommer johanna hit å fixar sig med mig sen ska vi mot kkkkalix för en bra & trevlig kväll!  vet inte ännu om jag sover hemma, eller om jag sover hos nån.. lär ju synas på uppdateringen! ;)  hinner nog uppdatera nå mer innan jag far,  btw.. EMELIE ÄR PÅVÄG HEM!!!!1 <3333333333 kommer alltså hinna vara med henne ikväll också! haha, kändes nästan hemskt å säga hejdå till hon igår, men insåg nu att de typ är som alla andra dagar, att vi syns dan efter haha.. aja! vi hörs sen ;)

var så sjukt längesen jag drog posen med fingrarna, att jag kände mig tvungen att plåta det å allt för någon dag sen.. haha!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0