hundra rader långt

tänkte lägga ner dator locket å skita i er läsare över min urkassa uppdate,

men åkte från skolan kring 12-13 tiden idag så for jag å emelie hem till henne för hade sickt ont i huvudet å mådde inte bra.. så då såg vi film, åt osv, sen skull vi fara ut med skotern.. emelie kämpade att dra igång den, då den väl gick igång la den av TRE GÅNGER PÅ RAKEN så vi gick till den andra skotern där jag fick kämpa men gick ju inge vidare, så efter en halvtimma gav vi upp å väntade tills simon kom hem istället, så då få jag emelie å simon ut å körde en sväng om, visste inte att emelie kunde köra skoter haha

de var nått nytt, för jag överlevde ju iallafall! trodde det skulle gå 10 km/h eftersom att hon är från kalix å dom e sega, haha ne skoja..  när vi hade varit å kört skoter såg vi på tv med simon, jag somnade å blev väckt av att dom skratta åt mig då emelie peta på min nesa..   intressant va?;)  sen kring 7 eller halv 8 hämtade mami mig å jag for hem å sov, missade dh å hela allt, duschade då jag vaknade igen kring 10 ..  ska strax sova vidare, ska orka med skolan imorgon fyfan vad jobbigt.. suget att ens stiga upp ligger på noll, kanske stannar hemma..  är ju endå påväg att bli sjuk för fryser som fan, har huvudvärk jävligt mycket + att jag är trött hela tiden.. eller så är de för att jag itne äter som jag ska?

äh ja vet inte, bryr mig inte.. bara jag överlever,   har för den delen haft världens värsta dag idag.. har varit sur å otrevlig mot allt å alla, vaknade verkligen på fel sida.. är fortfarande sur för att en viss person ska sova med mig inatt.... hade föredragit att sova med mig själv, eftersom att jag är den enda normala just nu i mitt arga tillfälle..

skitsamma, GODNATT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0