torsdag avklarad!

tjenis penis, är hemma från skolan nu.. är tröötttt som en jag vet inte vad! men nu är torsdagen avklarad, nu är det bara fredag sen helg.. vet dock inte om jag får fara ut ihelgen, min mamma har blivit torr å tror att jag ska vara hemma efter det som hände förra helgen, men då tror hon fel annars smiter jag till kalix, de e jag bra påå!

min morgon började med elevensval där jag satt å blev uttråkad av david å lukas som bara satt på blocket å drägglade över fula bilar, så sen för flytta jag mig till liite bättre folk! sen hade jag engelska, sen ett lååååångt hål till  fem över halv 1 så hade jag so, sen kort rast å slutligen hk sista lektionen, vi bakade bröd mitt å johannas blev jävla gott! sitter faktiskt å äter det just nu, haha..

ikväll har jag inget på schemat  uh öppnar igen ikväll, så jag känner att jag måste dit imorgon åtminståne eftersom att jag missar det idag eftersom att uh var mitt liv förut, spenderade vardagar å mina helger där, som ett andra hem, haha ;) no lifers, men kul hade vi!  nu ska dom ju ändra på allt, så de säkert komma suga..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0