stääääd dags?




inte precis dagens nyaste bild, den är typ från september eller nå? fiina tider, höst tider! hehee, ligger i sängen nu å sopar bort smulor från popcorn, ni skulle seriöst äckelstämpla mig om ni såg mitt rum just nu,  de är tusen glas, tusen tallrikar, påbörjade käkade mackor på endel, popcorns smulor i sängen, kläder över hela golvet, mitt sminkbord är fullt med löshår, smink, rentvätt blandad med skitig haha.. ååh, hatar att vara sjuk... blir alltid så äcklig av mig, det enda jag tänker på är att tvätta mig själv, haha..

och jag hatar att ha skitigt i rummet, men ska be mamma damsuga, skura, rentorka, renbädda å hela faderullan i mitt rum för jag orkar inte göra det själv å duger inte till det, minns hur det slutade sist då jag damsög.... då var jag liten, damsög upp mina favorit skor till min barbie, fan vad ledsen jag blev så damsuga ska jag inte göra!!!

ska slå igång raise your voice å lägga mig skönt i sängen så ska jag å linn kolla på den, eller så kanske vi skippar den å ser den imorgon är mer taggad på dh.. fast det är jag väl alltid, NÄ nu ska jag se film,  tro inte att jag är ett äckel för att jag beskrev mitt rum som en ren svinstia.... PUSS ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0