Svar på frågorna från frågestunden..

NU ÄR FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD!
Och nu är det dags att svara på dom få frågorna jag fått haha..

Fråga/Frågor:

om du fick välja att vara en kändis för en dag vem skulle du då vara?:)
Svar: Jag vet inte, hade varit enklare å vetat om det hade funnits någon kändis jag tycker vääldigt mycket om.. Så just nu vet jag faktiskt inte vad för slags kändis jag skulle vilja vara

hur sminkar du dig och hur fixar du ditt hår till vardags?
Svar:  Jag sminkar mig med först foundation som jag sätter ett tunt lager i hela ansiktet, sen ett litet lager puder på det, sen sätter jag lite solpuder på kindbenen föratt se lite levande ut, sen har jag vit eyeliner runt ögonen, mascara & ögonbrynspenna!   När jag fixat mitt hår tills skolan och sånt gör jag inget speciellt, plattar det som vanligt, tupperar & sprayar!   (Ska ge er en video en vacker dag på både smink&hår)

är du singel?

Svar: Ja det är jag!

hur länge har du och emelie varit bästa vänner?
Svar: Vi har kännt varandra i 4 år drygt, men vi har väl varit riktigt bästa vänner i 3 år ungefär :)

gillar du någon?
Svar: nja, känslorna kommer & går helt ärligt.. haha


vilken är din favorit sexställning?
Svar: haha rawr vilken fråga! haha ne jag skoja, jag vet faktiskt inte riktigt ;-)

hur många har du haft sex med?
Svar: två stycken 

Vad är din dröm just nu?
Svar: asså jag är sånn person som aldrig har några riktigt stora drömmar eller förhoppningar, fast min dröm just nu är att jag ska klara av skolan, komma in på en linje på gymnasiumet och bli vad jag verkligen vill bli!:) kan väl säga att jag drömmer om att lyckas med min framtid inom arbete och sånt!

Är du nöjd med ditt liv?
Svar: ha det är jag väl, hyffsat nöjd iallafall.. vissa dagar är ju bättre än andra helt enkelt!

 Vad är du mest nöjd med på din kropp?
Svar: mina bröst  ;));;)haha nej jag skoja.. Jag vet inte riktigt, har alltid varit missnöjd med min kropp, så finns ingenting jag är speciellt nöjd över. 

Är du bra på att sjunga?
Svar: det kan jag ju inte svara på helt ärligt, jag vet ju inte riktigt hur jag själv låter då jag sjunger!

Finns de någon du skulle vilja se ut som? alltså din förebild? :)
Svar: nej jag har ingen direkt förebild och skulle inte heller vilja kopiera någon annan och se ut som den.. nöjer mig med att vara mig själv, det går man längst med!

vad vill du gå för nå på gymnasiumet nästa år?:)
Svar: jag vet inte riktigt, vill antingen gå omvårdnats programmet eller hotell & resturang eller även frisör linjen vilket jag aldrig lär ta mig in på med tanke på mina betyg.. men mycke kan ändras tills det är dags att välja linje :)

vad tycker du om 98orna som har börjat på skolan iår?
Svar: tycker helt ärligt inget speciellt om dom, man lägger inte märket till dom lika mycket som man la märket till 7orna som började förra året, haha.

beskriv dig själv med tre ord
Svar: snäll, ärlig & känslosam.. jag har faktiskt känslor, ja haha :(

Hur fixar du dina naglar? :) Visa gärna med bilder :)
Svar: Kan beskriva lite kort här och senare till helgen eller något då jag har ledig tid kan jag fixa naglarna och fota och lägga ut åt dig/er.. fast då jag fixar naglarna gör jag inget speciellt komplicerat med dom, har oftast långa naglar så filar till dom, sen målar jag dit fransk manikyr (med ett helt vanligt vitt nagelack i toppen på naglarna) och häver sånt där glansigt & genomskinligt nagelack över så är det klart! 

vilka har du varit tillsammans med?
Svar: har varit tillsammans med så pass många personer då jag var yngre att jag inte ens vill nämna vissa av dom haha, men eftersom att jag aldrig har haft ett "riktigt riktigt" seriöst förhållande så tycker jag inte att det finns någon viktig person att nämna som jag har varit tillsammans med.

kan du inte börja videoblogga och lägga upp dagens aoutfit?
Svar: videoblogga ska jag försöka med någon ensaka gång och outfit bilder ska jag börja med nu när jag faktiskt äntligen har tid över på mornarna innan jag far till bussen, så varför inte snöra in ett inlägg på dagens outfit då jag ändå är vid dator?;-)

Då var alla frågor besvarade, hoppas ni är nöjda med svaren!:)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0