några saker ni kanske inte visste om mig...

...

1. Jag har sjukt stor fobi för bollar, är sjukt boll rädd.. är aldrig mer på idrotten om vi har något med bollar att göra, sitter istället på läktaren läängst upp så jag är så långt ifrån dom som möjligt.

2. Jag hatar vuxna, dom fattar trögt om allt.. dom låtsas alltid veta ens bästa, dom beter sig som om dom aldrig vore haft varit ung, eller så måst dom haft en sjukt tråkig barndom.

3. Jag är sjukt skoltrött, har två G'n i skolan sen resten ig'n.. ska sköta mig mig å gå ut 8an med minst ett vg eller mvg, ställer jag ett krav på mig själv så fixar jag det oftast om jag hotar mig själv med något jag tycker om typ, haha :)

4. Jag älskar musik, hör alltid på musik..  i bussen, när jag sover, när jag ser på tv, då jag är vid datorn, toan, duschen ja typ överallt!

5. Jag saknar min pappa ♥ ;< 

6. Jag är enormt dålig på att ljuga, ljuger jag så flinar jag alltid samtidigt då jag kommer på något å berättar det.. direkt så ser folk jag känner att jag ljuger, så ljuger är något jag inte gör i första hand haha.

7. Påtal om ljuga, så hatar jag folk som ljuger!  blir arg & irriterad och är alltid otrevlig mot den personen.. händer lätt att jag dissar den också

8. Jag har hållt på med massa olika sporter, dock då jag var yngre.. har gått balett (haha.. var ca 6 år då) sen line dance , ridning, fotboll and so on.. idag skulle jag inte ens tänka tanken att gå ut på en fotbolls plan frivilligt, eller dansa balett å hoppa omkring, haha.

9. Jag bokstavligen taggar till julafton, jullovet, 17-19 dec, nyår, and so on.

10. fick utegångs förbjud för första gången i hela mitt liv idag.. eller utegångs förbjud å utegångsförbjud om jag vill får jag mamma med på att jag får dra ut i helgen haha..!

11. Jag ger nog världens mest största diss till mig egna skola, nämligen manhemsskolan. fuck lärarna, haho.

12. Jag var fett emo då jag gick i 5-6an, mådde jämt dåligt pga att mina vänner gjorde det ;<  naw jag brydde mig till & med om folk då! hihi

13. Jag har aldrig varit med i "slagsmål", är inte typen som slåss kan ta det irl men tar i med ord istället, en gång har jag klappat till en & skiten man fick är ingenting man vill ha igen, trust me

14. Jag har en alldra bästa vän, de är emelie tiger!  tro mig, hon är finast, mest irriterande, jete fin tjej som är typ som min syster vi bråkar dagligen om småsaker typ.. pennor, datorer, eller bara står å käftas sen står vi och garvar åt varandra, vi är fan sjuka.

15. Jag har grymt dålig syn, ser inte vem någon är på ca 10 meters avstånd, har glasögon jag inte använder för jag är så tuff.. inteee :]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0